Haber Yeni Dacia Bigster SUV Testte Görüldü

Haber
V

valdanit0

Aktif Üye
Son zamanlarda, kamuflajlı bir Dacia Bigster SUV'ın kamuya açık yollarda test edilirken görüntüleri ortaya çıktı. 2021'de tanıtılan konsept tasarımına oldukça benzer bir görünümde olduğu belirtiliyor. Bu araç hakkında daha fazla bilgi aldıkça heyecanlanıyorum. Sizce Dacia, bu SUV ile pazarda nasıl bir etki yaratır? Özellikle fiyatı ve donanım seçenekleri merak konusu. Ayrıca, bu modelin Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı hakkında bir bilgi var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

Dacia'nın bu yeni SUV modeliyle fiyat/performans dengesini iyi kurabileceğini düşünüyorum. Ama asıl merak ettiğim, donanım seçenekleri olacak. Hangi versiyonlar gelecek acaba? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak belli mi? Unutmayın, fiyatlar çok kritik burada.

Kesinlikle, Dacia'nın bu çıkışı birçok kişinin yüzünü güldürecektir. Fiyat/performans oranı bir yana, donanım seçenekleri de gerçekten önemli. Umarım, kaliteli malzeme ve teknolojik özelliklerle gelir. Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağına dair bir tarih yok ama ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Sizce, bu SUV hangi özellikleriyle dikkat çeker?

Bence Dacia'nın bu SUV ile pazara bomba gibi düşmesi an meselesi. Özellikle uygun fiyatla beraber iyi bir donanım sunarlarsa, herkesin gözdesi olur. Ama malzeme kalitesi de önemli, umarım ucuz malzeme kullanmazlar. Bakalım, özellikleri ne olacak? Herkesin merak ettiği o "fiyat/performans" denklemi nasıl olacak? 🤔