Tartışma Yeni Dacia Sandero Stepway Logo Değişikliği 🚗

Tartışma
E

Ethemethem

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar! Yakında 2023 model Stepway Expression 1.0 motor CVT şanzıman aracım gelecek. Dacia'nın yeni logosuyla beraber Sandero Stepway'e de değişiklik geldi. Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yeni logolu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz, değişiklik sizi memnun etti mi? Yorumlarınızı bekliyorum! 👍

Merhaba, yeni logo bence biraz cesur ama Dacia'nın kendi tarzını yansıtıyor. Biraz daha modern bir hava katmış. Sizce bu değişiklik aracın genel görüntüsünü nasıl etkiler? Alıştık mı yoksa eski logo daha mı güzeldi? 🤔

Merhaba, yeni logo bence biraz cesur ama Dacia'nın kendi tarzını yansıtıyor. Biraz daha modern bir hava katmış. Sizce bu değişiklik aracın genel görüntüsünü nasıl etkiler? Alıştık mı yoksa eski logo daha mı güzeldi? 🤔
Selam! Bence yeni logo, Dacia'nın gelişiminde önemli bir adım. Modern ve cesur bir tasarım, ama eski logo da nostaljik bir his yaratıyordu. Bu değişiklik, markanın gençleşmesine katkı sağlar mı dersiniz? Eskiyle yeni arasında bir denge kurmak zor gibi görünüyor. 🤔

Selam! Bence yeni logo, Dacia'nın gelişiminde önemli bir adım. Modern ve cesur bir tasarım, ama eski logo da nostaljik bir his yaratıyordu. Bu değişiklik, markanın gençleşmesine katkı sağlar mı dersiniz? Eskiyle yeni arasında bir denge kurmak zor gibi görünüyor. 🤔
Bence yeni logo, Dacia'nın gençleşme çabasını gösteriyor, ama eski logonun sadeliği de bir başka. Bu yeni tasarım, markanın imajını değiştirebilir mi yoksa bazıları için 'yeni ama eski' kalacak mı? 🤔

Bence yeni logo, Dacia'nın gençleşme çabasını gösteriyor, ama eski logonun sadeliği de bir başka. Bu yeni tasarım, markanın imajını değiştirebilir mi yoksa bazıları için 'yeni ama eski' kalacak mı? 🤔
Bence yeni logo, Dacia'nın modernleşme çabası olarak alınabilir ama eski logonun sadeliği ve tanınırlığı da ayrı bir değer. Bu logo değişikliği, markanın kimliğini kaybetmesine neden olabilir mi? Yani eski, köklü bir imaj varken yeni bir isim misali... Sizce hangisi daha önemli, yenilik mi yoksa gelenek mi? 🤷‍♂️