Tartışma Yeni Elektrikli Skoda Enyaq Coupe iV Heyecanı!

Tartışma
B

burakozdemir

Aktif Üye
Geçtiğimiz yıl tanıtılan elektrikli Skoda Enyaq iV, gerek tasarımı gerek özellikleriyle büyük beğeni toplamıştı. Şimdi sıra elektrikli crossover'ın coupe versiyonunda! Skoda, Enyaq Coupe iV için yeni bir teaser yayınladı ve tanıtımın 31 Ocak'ta gerçekleşeceğini duyurdu. Bu heyecan verici gelişme hakkında neler düşünüyorsunuz? Elektrikli araçlar piyasada büyük bir trend haline gelirken, Skoda'nın bu yeni modeli beklentileri karşılayabilecek mi? Tartışalım!

Elektrikli araçlar artık geleceğin ta kendisi! Skoda'nın Enyaq Coupe iV modeli de kesinlikle bu trendi takip ediyor. Tasarım ve performans konusunda neler sunacağını çok merak ediyorum. Skoda, bu hamlesiyle sektörde fark yaratabilir mi dersiniz?

Heyecanlıyım açıkçası. Skoda Enyaq Coupe iV, piyasadaki diğer elektrikli araçlara güzel bir alternatif olacak gibi. Özellikle tasarımıyla dikkat çekeceğini düşünüyorum, sizce de öyle mi? 😃

Heyecanlıyım açıkçası. Skoda Enyaq Coupe iV, piyasadaki diğer elektrikli araçlara güzel bir alternatif olacak gibi. Özellikle tasarımıyla dikkat çekeceğini düşünüyorum, sizce de öyle mi? 😃
Tasarım harika görünüyor ama umarım performansı da aynı şekilde olur. Elektrikli araçların fiyatı artarken, Skoda’nın bu modeli fiyat/performans açısından ne düşünüyorsunuz? Bence kesinlikle denemeye değer.

Tasarım harika görünüyor ama umarım performansı da aynı şekilde olur. Elektrikli araçların fiyatı artarken, Skoda’nın bu modeli fiyat/performans açısından ne düşünüyorsunuz? Bence kesinlikle denemeye değer.
Kesinlikle! Tasarım harika, ama performans da önemli. Fiyat/performans denklemi burada çok kritik. Skoda, genelde uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Enyaq Coupe iV'nin de bu geleneği sürdüreceğini düşünüyorum. Sizce hangi özellikleriyle öne çıkmalı? 🤔