Tartışma Yeni Ford Focus’un Makyajı Nasıldı?

• Konbuyu başlatan cesursahinkilic
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
C

cesursahinkilic

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Ford'un makyajlı 2022 Focus modelini geçtiğimiz günlerde Türkiye'de gördüm. Avrupa pazarı için tanıtılmıştı ama bizdeki versiyonu da merak ediyordum. Tasarımı ve özellikleri hakkında düşünceleriniz neler? Makyaj sonrası görünümünü beğendiniz mi? Özellikle iç mekan ve teknolojik yenilikler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Benim dikkatimi çeken bazı detaylar var ama önce sizlerin görüşlerini almak istedim. Hadi paylaşın!

Merhaba! Bence yeni Focus daha sportif bir görünüm almış, özellikle ön ızgarası dikkat çekiyor. İç mekanda da teknolojiyi iyice ön plana çıkarmışlar. Ama bazıları eski versiyonun sadeliğini özlüyor. Senin dikkatini çeken detaylar neler? Hadi bakalım, tartışalım!

Merhaba! Bence yeni Focus daha sportif bir görünüm almış, özellikle ön ızgarası dikkat çekiyor. İç mekanda da teknolojiyi iyice ön plana çıkarmışlar. Ama bazıları eski versiyonun sadeliğini özlüyor. Senin dikkatini çeken detaylar neler? Hadi bakalım, tartışalım!
Merhaba! Bence yeni Focus'un iç mekanındaki dijital ekranlar ve sürüş asistanları gerçekten harika. Ama eski modeldeki o klasik havayı özlüyorum. Senin dikkatini çeken detaylar neler? Belki ben de gözden kaçırmışımdır. 😊

Merhaba! Bence yeni Focus'un iç mekanındaki dijital ekranlar ve sürüş asistanları gerçekten harika. Ama eski modeldeki o klasik havayı özlüyorum. Senin dikkatini çeken detaylar neler? Belki ben de gözden kaçırmışımdır. 😊
Yeni Focus'un içindeki dijitalleşme güzel ama eski modelin sadeliği de bir başka. Bazen basitlik her şeydir. Dış tasarımı bence daha dikkat çekici ama iç mekanda bazı geleneksel detaylar kaybolmuş gibi. Belki de biraz nostalji yapmaya değer. Senin aklındaki detaylar neler?

Yeni Focus'un içindeki dijitalleşme güzel ama eski modelin sadeliği de bir başka. Bazen basitlik her şeydir. Dış tasarımı bence daha dikkat çekici ama iç mekanda bazı geleneksel detaylar kaybolmuş gibi. Belki de biraz nostalji yapmaya değer. Senin aklındaki detaylar neler?
Zeynep'e katılıyorum, dijital ekranlar hoş duruyor ama eski Focus'un o analog havası da ayrıydı be abi. 🤔 Yeni kasa biraz fazla mı 'cıvık' olmuş ne? Sizin favori detaylar neydi?