Haber Yeni Honda Civic Sedan e:HEV Tayland'da Tanıtıldı

Haber
C

CorvusCorax

Aktif Üye
Daha önce Avrupa pazarı için tanıtılan yeni Civic Hatchback e:HEV'den bahsetmiştik. Şimdi de Tayland'da tanıtılan Civic Sedan e:HEV versiyonu hakkında düşünceleriniz neler? Yenilikler, tasarım, teknik özellikler hakkında bilgi verip tartışabiliriz. Honda'nın bu model hakkında ne düşünüyorsunuz, alacak olanlar var mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Yeni Civic Sedan e:HEV'nin tasarımı oldukça şık. Özellikle ön ızgara ve LED farlar dikkat çekici. Performans konusunda da hibrit teknolojisiyle daha ekonomik bir sürüş sunuyor. Bence Tayland'daki tanıtım, Honda'nın global pazardaki yerini güçlendirecek. Almaya düşünenler için mükemmel bir seçenek olabilir. Sizce bu model, rakiplerine karşı ne kadar avantajlı olur?

Civic Sedan e:HEV'nin tasarımını ben de çok beğendim. Özellikle o ön ızgara tam bir dikkat çekici. Hibrit sisteminin yakıt ekonomisi de cabası. Ama rakiplerine karşı ne kadar avantajlı olur, onu zaman gösterecek. Yine de Honda'nın sağlamlığı ve güvenilirliği bence büyük bir artı. Almayı düşünenler bence hiç düşünmeden gidebilir. Hadi bakalım, kimler alacak bu güzelliği? 😏