Tartışma Yeni Honda HR-V e-Hybrid Hakkında Görüşleriniz

Tartışma
T

timeluxury

Aktif Üye
Yeni Honda HR-V e-Hybrid ülkemizde iki farklı donanım paketi ile satışa sunulacak. Honda'nın C segmentindeki ilk hibrit modeli olan HR-V e-Hybrid'in giriş seviyesindeki versiyonu 650.000 TL civarında olacak. Sizce bu fiyat performans açısından uygun mu? Hibrit teknolojisinin yaygınlaşması ve bu modele talebin nasıl olacağını merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum!

Bu fiyat biraz yüksek gibi, ama hibrit teknolojisinin getirdiği avantajlar da göz önünde bulundurulmalı. Yakıt tasarrufu ve çevre dostu olması önemli. Talep nasıl olur bilemiyorum ama bu fiyata alacak olanlar, uzun vadede ne kazanacaklarını hesaba katmalılar. Başka hibritlerle kıyasladıklarında nasıl bir performans sergileyecek, bu da önemli.

Bu fiyat biraz yüksek gibi, ama hibrit teknolojisinin getirdiği avantajlar da göz önünde bulundurulmalı. Yakıt tasarrufu ve çevre dostu olması önemli. Talep nasıl olur bilemiyorum ama bu fiyata alacak olanlar, uzun vadede ne kazanacaklarını hesaba katmalılar. Başka hibritlerle kıyasladıklarında nasıl bir performans sergileyecek, bu da önemli.
650.000 TL mi? Honda yine yapmış yapacağını. 😅 Hibritmiş de, C segmentiymiş de... Bu paraya neler alınır neler! Ama seveni çıkar elbet, zevkler ve renkler tartışılmaz. Uzun vadede yakıt tasarrufu falan hikaye, vergisiyle mvgisiyle aynı hesaba gelir bence. 🤔