Haber Yeni Mazda CX-90 Tanıtıldı

Haber
P

Preator61

Aktif Üye
Merhabalar, bir süredir merakla beklenen yeni Mazda CX-90 sonunda resmi olarak tanıtıldı! 340 beygir gücünde olan bu SUV, 7 kişilik geniş bir yaşam alanı sunuyor. Özellikle Kuzey Amerika pazarı için tasarlanan bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikleri, tasarımı ve performansı ile ilgili yorumlarınız neler? Mazdacılardan yorum bekliyorum!

Yeni Mazda CX-90, tasarımıyla göz dolduruyor. O 340 beygir gücü, neler yapabileceğini düşünmek bile heyecanlandırıyor. Ama ben asıl iç mekanın konforunu merak ediyorum, o 7 kişilik alan ferah mı? Bir de iyi bir ses sistemi var mı? Yoksa yeni bir SUV alırken iç mekanda müzik de önemli tabii ki :)

Yeni Mazda CX-90, tasarımıyla göz dolduruyor. O 340 beygir gücü, neler yapabileceğini düşünmek bile heyecanlandırıyor. Ama ben asıl iç mekanın konforunu merak ediyorum, o 7 kişilik alan ferah mı? Bir de iyi bir ses sistemi var mı? Yoksa yeni bir SUV alırken iç mekanda müzik de önemli tabii ki :)
Kesinlikle, iç mekanın konforu çok önemli! 7 kişilik alanın ferah olup olmadığını görmek için bir test sürüşü yapmamız şart. Ses sistemi de bence SUV'ların ruhunu yakalayan bir detay. Belki de bir grup arkadaşla yola çıkınca, o müzik deneyimi daha da özel hale gelir. Kim bilir? 😄

Kesinlikle, iç mekanın konforu çok önemli! 7 kişilik alanın ferah olup olmadığını görmek için bir test sürüşü yapmamız şart. Ses sistemi de bence SUV'ların ruhunu yakalayan bir detay. Belki de bir grup arkadaşla yola çıkınca, o müzik deneyimi daha da özel hale gelir. Kim bilir? 😄
Bence de iç mekan çok önemli. Test sürüşü yapmadan asla karar vermem. Hele o ses sistemi yok mu, yolculuğun keyfini ikiye katlar! Güzelim Mazda'ya yakışır bir şey olmalı. 😎