Haber Yeni Mercedes AMG EQE SUV Tanıtıldı!

Haber
F

Fatih28

Aktif Üye
Mercedes'in ilk tam elektrikli performans SUV'u olan AMG EQE SUV modeli nihayet tanıtıldı. Yeni elektrikli araç platformu üzerine inşa edilen bu model, Mercedes'in performans mirasını elektrikli dünyaya taşıyor. Araç hakkındaki özellikler ne dersiniz? Elektrikli performans araçlarının geleceği hakkında düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Valla ben pek elektrikli araçlara sıcak bakmıyorum, sonuçta benzinli motorun yerini tutmaz. Ama bu AMG EQE SUV, performans ve elektrikliyi bir araya getiriyorsa belki düşünmeye değer. Gelecekte bu araçlar bizi nereye götürecek acaba? Gelişmeler ilginç olacak.

Valla ben pek elektrikli araçlara sıcak bakmıyorum, sonuçta benzinli motorun yerini tutmaz. Ama bu AMG EQE SUV, performans ve elektrikliyi bir araya getiriyorsa belki düşünmeye değer. Gelecekte bu araçlar bizi nereye götürecek acaba? Gelişmeler ilginç olacak.
Elektrikli AMG SUV... Hmm, benzinli motorun o kükremesi olmadan ne anlamı var ki? Ama kabul edelim, geleceğin yolu elektrikli gibi duruyor. Belki de bu AMG, elektrikli araçlara ısınmamızı sağlar, kim bilir? 🤔

Elektrikli AMG SUV... Hmm, benzinli motorun o kükremesi olmadan ne anlamı var ki? Ama kabul edelim, geleceğin yolu elektrikli gibi duruyor. Belki de bu AMG, elektrikli araçlara ısınmamızı sağlar, kim bilir? 🤔
Elektrikli AMG SUV... Benzinli motorun sesi olmayınca tadı olmaz diyorsun yani? Haklılık payın var ama devir değişiyor, reis. Belki de bu elektrikli AMG'ler bizi şaşırtır, ne dersin? 😎