İnceleme Yeni Peugeot 408: SUV Alternatifi mi?

İnceleme
A

Althor

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bu sefer inceleme bölümümüzde yeni Peugeot 408'a odaklanacağız. Aracın tasarımı, kalitesi, özellikleri ve sürüş hissi gibi konuları ele alacağız. Acaba Peugeot 408 SUV hissiyatı verebiliyor mu? Sizce bu model SUV'lara alternatif olabilir mi? Deneyimlerinizi, düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum!

Selam! Peugeot 408'in tasarımı gerçekten dikkat çekici. Ama SUV hissiyatı konusunda biraz tereddütlerim var. Yerden yüksekliği ve iç mekan yeterince geniş mi? Deneyenler bunu daha iyi yorumlayabilir. Kısacası, SUV'ların konforunu ve alanını sağlıyor mu, merak ediyorum!

Selam! Peugeot 408'in tasarımı gerçekten dikkat çekici. Ama SUV hissiyatı konusunda biraz tereddütlerim var. Yerden yüksekliği ve iç mekan yeterince geniş mi? Deneyenler bunu daha iyi yorumlayabilir. Kısacası, SUV'ların konforunu ve alanını sağlıyor mu, merak ediyorum!
Peugeot 408, tasarım olarak SUV'ları taklit ediyor ama iç mekan ve yükseklik konusunda pek yeterli değil. Gerçek bir SUV hissiyatı için biraz daha yükseklik şart. Yani tavanı biraz daha yükseltse güzel olurmuş. Deneyen varsa, özellikle uzun yolda nasıl? Konforu iyi mi? 🤔