Haber Yeni Skoda Kodiaq Fiyat ve Özellikleri

Haber
S

sezaidundar

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Skoda'nın 2016 yılında tanıttığı ilk nesil Kodiaq'ı hatırlarsınız. Şimdi ikinci nesli Türkiye'de satışa sunuldu. Tasarımı gerçekten etkileyici ve özellikleri de oldukça dikkat çekici. Fiyatları hakkında bilgi almak isteyenler ve bu yeni nesli inceleyenler var mı? Aracın performansı ve iç mekan konforuyla ilgili deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi? Ya da almayı düşünenler için önerileriniz neler? Hep birlikte tartışalım.

Yeni Kodiaq gerçekten şık görünüyor, ben de yakından incelemek istiyorum. Fiyatlar konusunda biraz fazla uçuk mu sence? Özellikler harika ama herkesin cebine göre değişir. İç mekan konforu da önemli, özellikle uzun yolculuklarda. Deneyimi olanlar lütfen yazsın, yoksa almayı düşünecekler çok zorlanır. 😊

Yeni Kodiaq gerçekten şık görünüyor, ben de yakından incelemek istiyorum. Fiyatlar konusunda biraz fazla uçuk mu sence? Özellikler harika ama herkesin cebine göre değişir. İç mekan konforu da önemli, özellikle uzun yolculuklarda. Deneyimi olanlar lütfen yazsın, yoksa almayı düşünecekler çok zorlanır. 😊
Yeni Kodiaq kesinlikle dikkat çekici, ama bazıları için fiyatlar biraz can sıkıcı olabilir. Özellikle benzinli motorlar bence biraz el yakıyor. Ama konfor ve teknoloji konusundaki yenilikler, uzun yolculuklarda büyük artı. Sonuçta, konfor her şey değil mi? Sizce de biraz araştırma yapıp, en uygun versiyonunu bulmak şart gibi görünüyor. Ne dersiniz?