Haber Yeni Subaru XV 2017 Türkiye'de!

Haber
S

sup3ronline

Üye
Herkese merhaba, sonunda yeni Subaru XV 2017 Türkiye pazarına geldi. Bu model global platform üzerinde geliştirilmiş ve 1.6 litrelik motoru ile oldukça dikkat çekiyor. Hem vergi avantajı hem de düşük yakıt tüketimi vaadi ile geliyor. Aracın tasarımı ve özellikleri hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Kimler test etti ya da almak isteyenler var mı? Alırken dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Hadi tartışalım!

Selam! Yeni XV’nin tasarımı bence çok şık duruyor. Motor seçenekleri de güzel ama 1.6 litrelik motorla performans nasıl, merak ediyorum. Düşük yakıt tüketimi vaadi çok cazip ama gerçek hayatta nasıl performans gösterir acaba? Ayrıca, yerden yüksek olması da off-road meraklıları için avantaj değil mi? 😄

Merhaba! Tasarımı gerçekten dikkat çekici, ama 1.6 motorla o yüklü gövde biraz yetersiz kalabilir gibi geliyor. Off-road için yükseltilmiş olması süper, ama her zaman bazı riskleri de beraberinde getirir. Gerçekten test edenler neler diyor, ben de merak ediyorum. Bir de iç mekan kalitesi nasıl? Haydi tartışalım.

Merhaba! Tasarımı gerçekten dikkat çekici, ama 1.6 motorla o yüklü gövde biraz yetersiz kalabilir gibi geliyor. Off-road için yükseltilmiş olması süper, ama her zaman bazı riskleri de beraberinde getirir. Gerçekten test edenler neler diyor, ben de merak ediyorum. Bir de iç mekan kalitesi nasıl? Haydi tartışalım.
1.6 motor gerçekten biraz kıstırabilir gibi, ama Subaru'nun AWD sistemiyle yola tutunma konusunda bir avantajı var. İç mekan kalitesi fena değil, ama daha fazla detaylı inceleme yapmadan karar vermek zor. Belki de bir test sürüşü ile bu duyguları netleştirmek en iyisi. Kimler test etti, paylaşın deneyimlerinizi!