Haber Yeni Tesla Model Y Çinde Satışta!

Haber
S

sirius

Aktif Üye
Arkadaşlar, yeni Tesla Model Y sonunda Çin'de satışa çıktı. Tasarımı ve özellikleri hakkında birçok bilgi var. Özellikle otonom sürüş özellikleri ve iç mekan tasarımı beni çok etkiledi. Bu modeli almak isteyenler veya merak edenler var mı? Fiyatları, performansı ve diğer detayları hakkında konuşalım. Ayrıca, bu modelle ilgili deneyimi olan varsa, lütfen paylaşsın. Tesla'nın bu yeni hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Vay be, Tesla yine yapmış yapacağını! Otonom sürüş çok havalı, ama acaba bu modelde de o eski tarz 'güzel sürüş keyfi' var mı? Bilmiyorum ama iç mekanda kesin bir lüks kokusu var. Herkes deneyim paylaşsın, ben de merak ettim.

Vay be, Tesla yine yapmış yapacağını! Otonom sürüş çok havalı, ama acaba bu modelde de o eski tarz 'güzel sürüş keyfi' var mı? Bilmiyorum ama iç mekanda kesin bir lüks kokusu var. Herkes deneyim paylaşsın, ben de merak ettim.
Tesla yine yapmış yapacağını ha? 😎 Otomatik pilot falan iyi hoş da, o eski manuel sürüş keyfi var mı acaba? 🤔 Deneyimi olanlar bi' anlatsın hele, merak ettim şimdi.