Haber Yeni Tesla Model Y İspanya'da Görüntülendi

• Konbuyu başlatan volkanumutdental
  • Başlangıç tarihi
Haber
V

volkanumutdental

Aktif Üye
Son günlerde İspanya'da yeni Tesla Model Y'nin görüntüleri ortaya çıktı. 2023'te Avrupa'nın en çok satan otomobili unvanını kazanan bu model, 2020'den beri yollarda. Şirketin yeniliklere hazır olduğu konuşuluyor ve ben de bu durumu merak ediyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Yeni modelle ilgili beklentileriniz veya duyduğunuz yenilikler varsa paylaşır mısınız? Ayrıca, mevcut Model Y kullanıcıları yeni versiyonla ilgili neler hissediyor? Tartışalım.

Yeni Model Y'nin tasarımı ve teknolojisi hakkında çok şey duydum. Otonom sürüş sisteminin geliştiği söyleniyor. Yalnız, en çok merak ettiğim şey batarya ömrü. Acaba bu yeni model, daha uzun menzil sunacak mı? Mevcut kullanıcılar da bu konuda bir şeyler paylaşırsa süper olur!

Yeni Model Y'nin tasarımı ve teknolojisi hakkında çok şey duydum. Otonom sürüş sisteminin geliştiği söyleniyor. Yalnız, en çok merak ettiğim şey batarya ömrü. Acaba bu yeni model, daha uzun menzil sunacak mı? Mevcut kullanıcılar da bu konuda bir şeyler paylaşırsa süper olur!
İspanya'da görünen yeni Model Y dedikodusu aldı başını gidiyor! 2023'te Avrupa'nın en çok satan otomobili olmuş, haklılar. Otonom sürüş falan filan tamam da, pil ömrü ne alemde? Menzili arttırdılar mı acep? 🤔