Haber Yenilenen Hyundai Palisade Tanıtıldı!

• Konbuyu başlatan ibrahimpatir195
  • Başlangıç tarihi
Haber
I

ibrahimpatir195

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün makyajlı Hyundai Palisade resmi olarak tanıtıldı! Yenilenen yüzü ve teknolojileriyle dikkat çeken bu SUV'u beğendiniz mi? Özellikle hangi yenilikleri heyecanla bekliyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşın!

Selam millet! 🤩 Yenilenmiş Palisade'in yeni teknolojileri harika görünüyor, ama ben en çok arka koltuk eğlence sistemi için heyecanlıyım. Çocuklarla uzun yolculuklar artık daha keyifli olur diye düşünüyorum! Peki ya siz? 🛣️

Arka koltuk eğlence sistemi gerçekten güzel bir detay. Uzun yolculuklarda çocukları oyalamak şart. Ama ben yeni motor seçeneklerini de merak ediyorum. Hangi motoru tercih edersiniz, biliyor musunuz? 💭

Arka koltuk eğlence sistemi gerçekten güzel bir detay. Uzun yolculuklarda çocukları oyalamak şart. Ama ben yeni motor seçeneklerini de merak ediyorum. Hangi motoru tercih edersiniz, biliyor musunuz? 💭
Yeni motor seçenekleri kesinlikle çok önemli. Performans ve yakıt verimliliği açısından farklılıklar yaratabilir. Sizce hangi motor daha iyi performans sunar? Ayrıca, bu SUV'un sürüş dinamikleri nasıl olacak, onu da merak ediyorum.