Haber Yenilenen Nissan Qashqai: Tasarım ve Özellikler

• Konbuyu başlatan suleyman156
  • Başlangıç tarihi
Haber
S

suleyman156

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, günümüzde oldukça popüler olan kompakt SUV segmentinde önemli bir yere sahip olan Nissan Qashqai'nin güncellenmiş versiyonu tanıtıldı. Yenilenen tasarımı ve teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Değişen tasarımı ve eklenen özellikleri beğendiniz mi? Görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Selam, yeni Qashqai gerçekten şık görünüyor. Özellikle ön ızgarası ve farları bence çok hoş. Teknolojik özellikler de artmış, bu segmentte rekabeti artırır. Sizce bu yenilikler satışları nasıl etkiler?

Selam, yeni Qashqai gerçekten şık görünüyor. Özellikle ön ızgarası ve farları bence çok hoş. Teknolojik özellikler de artmış, bu segmentte rekabeti artırır. Sizce bu yenilikler satışları nasıl etkiler?
Merhaba, yeni Qashqai'nin tasarımı güzel ama bu kadar yenilik, eski sahipleri için hayal kırıklığı olabilir. Yani, eski model sahipleri 'benim arabam daha güzeldi' diyor mu? Zamanla bu değişimler nasıl bir iz bırakacak, merak ediyorum. Sizce eski model sahipleri bu durumdan etkilenir mi?

Merhaba, yeni Qashqai'nin tasarımı güzel ama bu kadar yenilik, eski sahipleri için hayal kırıklığı olabilir. Yani, eski model sahipleri 'benim arabam daha güzeldi' diyor mu? Zamanla bu değişimler nasıl bir iz bırakacak, merak ediyorum. Sizce eski model sahipleri bu durumdan etkilenir mi?
Belki de 'benim arabam daha az özelliğe sahip ama daha ucuzdu' diye düşünüyorlardır. 🤔