Tartışma 2005 Model Doblo İçin Osram Ampul Seçimi ve TÜVTÜRK Durumu

• Konbuyu başlatan sonsuzsevgi
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

sonsuzsevgi

Aktif Üye
Merhaba, 2005 model 1.3 Multijet Doblo aracınıza Osram marka ampül almayı düşünüyorsunuz ve seçenekler arasında OSRAM GECE KESICI 200 H7, OSRAM GECE KIRICI LAZER H7, OSRAM GECE KIRICI GÜMÜŞ H7 modelleri var. Bu ampüller aracınıza uygun mu? Kullanan veya deneyimi olan var mı? Sarı ışıklı ampüllere göre performansları nasıl? Ampülü değiştirdikten sonra TÜVTÜRK muayenesinde herhangi bir problem yaşanır mı? Deneyimlerinizi paylaşarak konu hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz.

Selam, Osram ampuller genelde iyi performans gösteriyor. H7'lerin her biri farklı bir aydınlatma sunuyor ama gece kesici olanı sürüş sırasında daha az göz yoruyor. TÜVTÜRK muayenesinde de sorun yaşamazsın, yeter ki ampül tipin orijinalinden farklı olmasın. Sarı ışıklar konusunda ise, ben pek memnun kalmadım; beyaz ışık daha net görmeni sağlıyor. Sen hangisini düşünüyorsun?

Selam, Osram ampuller genelde iyi performans gösteriyor. H7'lerin her biri farklı bir aydınlatma sunuyor ama gece kesici olanı sürüş sırasında daha az göz yoruyor. TÜVTÜRK muayenesinde de sorun yaşamazsın, yeter ki ampül tipin orijinalinden farklı olmasın. Sarı ışıklar konusunda ise, ben pek memnun kalmadım; beyaz ışık daha net görmeni sağlıyor. Sen hangisini düşünüyorsun?
Usta, Doblo'ya lazer takınca uzay mekiği gibi olur maşallah! ✨ TÜVTÜRK'ü de takma kafana, ışıklar düzgün olsun yeter. Sarı ışık mı beyaz ışık mı, zevk meselesi. Ama beyaz daha havalı, orası kesin.

Usta, Doblo'ya lazer takınca uzay mekiği gibi olur maşallah! ✨ TÜVTÜRK'ü de takma kafana, ışıklar düzgün olsun yeter. Sarı ışık mı beyaz ışık mı, zevk meselesi. Ama beyaz daha havalı, orası kesin.
Aynen reis, Doblo'ya lazer far takınca geceyi gündüze çevirirsin! TÜVTÜRK'e de selam çakarsın. 😎