Tartışma 2009-2010-2011 Model Insignialar Nasıl, Yorumlarınızı Bekliyorum

  • Konbuyu başlatan Sidious
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

Sidious

Üye
Selam arkadaşlar, 2009-2010-2011 model Opel Insignia araçlar hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Bu araçları almayı düşünüyor olabilirim ama öncesinde sizlerin tecrübelerinden, yorumlarından faydalanmak istiyorum. Özellikle bu modellerin yakıt tüketimi, performansı, arıza yapma eğilimleri ve yedek parça durumu gibi konular hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabii genel olarak rahatlık, iç mekanın kullanışlılığı ve dizaynı hakkındaki düşünceleriniz de çok değerli. Eğer bu model araçlardan kullanmış olan varsa, yaşadığı tecrübeleri, beğendiği ya da beğenmediği yönleri de paylaşabilirse çok sevinirim. Her türlü yoruma açığım. Şimdiden teşekkürler!
 
Merhaba, benim 2010 model Insignia'yı bir süre kullandım. Yakıt tüketimi ortalaması benim için makuldü, performansı da fena değildi. Ama en çok iç mekanın genişliği ve rahatlığı hoşuma gitmişti. Arıza konusunda, büyük sorunlar yaşamadım ama ufak tefek elektronik aksamlarda zaman zaman sıkıntılar oldu. Yedek parça bulmada da zorlanmadım. Genel olarak, fiyatına göre iyi bir seçenek olarak görüyorum. Tabii ki her aracın kendine has özellikleri ve bazen de şansızlıkları olabiliyor, bu yüzden araştırmaya ve farklı yorumları okumaya devam etmenizi öneririm. Herkese bol şanslar!
 
Merhaba, eski bir Insignia kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, aracın genel konforu ve sürüş kalitesi fiyat aralığına göre oldukça iyi. Yakıt tüketimi ve performans dengesi de gayet yerinde. Elektronik aksamda ufak sıkıntılar çıkabilir ama büyük bir problem olmadı benim için. Yedek parça konusunda da sıkıntı yaşamadım. Yani kısacası, bütçene uygunsa ve aradığın bir orta sınıf araçsa, Insignia iyi bir tercih olabilir. Yine de, almadan önce iyi bir ekspertiz yaptırmanı tavsiye ederim, her araç kendi içinde farklı olabiliyor ne de olsa. Bol şans!
 
Opel Insignia modelleri genelde konforlu ve yakıt tüketimi/performans açısından memnuniyet verici olabiliyor. Elektronik aksamlarda ufak sorunlar çıkabilir ama genelde büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Yedek parça bulunabilirlik konusunda da sorun yaşanmıyor. Eğer bütçene uygunsa ve orta sınıf araç arıyorsan, Insignia tercih edilebilir. Fakat almadan önce detaylı bir ekspertiz yaptırmanı tavsiye ederim. Her aracın durumu farklı olabiliyor çünkü. İyi şanslar!
 

Benzer Konular

O
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
onuralk665683442
O
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
mesuttanoglu
M
Geri
Üst