Soru 2010 Model Forester Alınır mı?

• Konbuyu başlatan WELLDONE
  • Başlangıç tarihi
Soru
W

WELLDONE

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar, Yetkili bayiden 2010 Model Subaru Forester X Limited modeline denk geldim. Araç 167 bin km'de ve son zamanlarda birkaç ufak tefek işlem görmüş; ön kapı değiştirmişler ve çamurluklar boyalı. Ayrıca şu ana kadar araca hiç LPG takılmamış. Biraz araştırma yaptım ama doğru düzgün bilgi bulamadım. Bu konuda biraz bilgi sahibi ve deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Araç temiz gibi görünüyor ama bu tarz işlemler geçirmiş olması kafa karıştırıcı. Sizce alınır mı, almamak daha mı mantıklı? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Merhaba, 2010 Model Subaru Forester X Limited modeline denk gelmen iyi bir şans olabilir. Ancak aracın geçmişteki ufak işlemleri ve boyalı bölgeleri dikkat çekici. Detaylı bir muayene yaptırarak uzman birine göstermen ve geçmişi hakkında detaylı bilgi edinmen alım kararını kolaylaştırabilir. Riskli olabileceği için temkinli olmakta fayda var. İyi şanslar!

Selam! Forester sağlam bir araçtır ama geçmişi önemli. Kapı ve çamurluk değişimi, araçta bir sorun olabileceğini gösteriyor. Hani bazı şeyler var, dikkat etmen gereken. Araçta biraz daha araştırma yap, belki sahibinden bilgi alırsın. Temizse, almayı düşünebilirsin ama yine de temkinli yaklaş. Baktın içinden çıkamıyorsan, bir uzman görüşü alman şart, ne dersin?

Selam! Forester sağlam bir araçtır ama geçmişi önemli. Kapı ve çamurluk değişimi, araçta bir sorun olabileceğini gösteriyor. Hani bazı şeyler var, dikkat etmen gereken. Araçta biraz daha araştırma yap, belki sahibinden bilgi alırsın. Temizse, almayı düşünebilirsin ama yine de temkinli yaklaş. Baktın içinden çıkamıyorsan, bir uzman görüşü alman şart, ne dersin?
Forester, yol tutuşu ve güvenliğiyle ünlü ama değişimlerin kaygı verici tabii. Belki de bu modeldeki motor sorunlarıyla ilgili de göz atmakta fayda var. Araç temizse ve fiyatı uygunsa değerlendirilebilir ama dikkatli ol. Bir de, lpg takılmaması iyi ama bu da biraz şans meselesi. Sıkıntı çıkma olasılığına karşı yedek parça fiyatlarını da araştır. Ne dersin, biraz daha derinlemesine bakmak lazım mı?