Tartışma 2011-2013 Corolla mı Yoksa 2013 Üstündeki Auris mi?

• Konbuyu başlatan sametyuksel50
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

sametyuksel50

Aktif Üye
Arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum. 2011 üstü 55 bin lira seviyelerinde Corolla mı yoksa yeni kasa Auris mi almalıyım? Her iki araç da benzer fiyat aralığında ve kararsız kaldım hangisi daha avantajlı olabilir, hangisi daha konforlu ve güvenilir? Fikirlerinizi bekliyorum.

Auris daha modern bir tasarıma sahip ama Corolla'nın sağlamlığı daha çok bilinir. Konfor açısından ikisi de fena değil ama ben Corolla derim, klasik ama güvenilir. Sen ne düşünüyorsun?

Auris daha modern bir tasarıma sahip ama Corolla'nın sağlamlığı daha çok bilinir. Konfor açısından ikisi de fena değil ama ben Corolla derim, klasik ama güvenilir. Sen ne düşünüyorsun?
Bence de Corolla'nın sağlamlığı kesinlikle tartışılmaz, ama Auris'in modern tasarımı da göz alıcı. Sanki Auris biraz daha genç ruhlu gibi. İkisi de iyi seçim ama senin kullanım amacın ne? Uzun yolda mı kullanacaksın yoksa şehir içinde mi? Belki ona göre karar vermek daha mantıklı olur.

Bence de Corolla'nın sağlamlığı kesinlikle tartışılmaz, ama Auris'in modern tasarımı da göz alıcı. Sanki Auris biraz daha genç ruhlu gibi. İkisi de iyi seçim ama senin kullanım amacın ne? Uzun yolda mı kullanacaksın yoksa şehir içinde mi? Belki ona göre karar vermek daha mantıklı olur.
Kullanım amacına göre değişir tabi. Eğer uzun yol yapacaksan Corolla'nın konforu işini görecektir. Şehir içi içinse Auris daha çevik ve pratik olabilir. Ama son zamanlarda fiyatlar uçmuşken, hangisi daha uygun bulursan onu al derim. Sonuçta ikisi de iyi araba. Sen hangisini daha çok seviyorsun?

Geri