Teknik Destek 2011 Dacia Logan 1.6 MPI Conta Sorunu

A

Aristophan

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2011 model Dacia Logan 1.6 MPI aracı ikinci el olarak satın aldım. Ancak aldıktan sonra motor contasının yanık olduğu ortaya çıktı. Şimdi bu conta değişecek ama ortalama maliyet ne olur bilmiyorum. Daha önce bu tarz bir sorunla karşılaşan veya bu işin maliyeti hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba dostum, conta değişimi genelde 1500-2500 TL arasında değişiyor. Ama ustaya göre de fiyatlar farklı olabilir. Motorun durumuna da bağlı tabii ki. Benim tavsiyem, birkaç ustadan fiyat al, biraz pazarlık yap. Yani bu konuda kaybetmeyi göze al, bence değer! 🛠️

Merhaba dostum, conta değişimi genelde 1500-2500 TL arasında değişiyor. Ama ustaya göre de fiyatlar farklı olabilir. Motorun durumuna da bağlı tabii ki. Benim tavsiyem, birkaç ustadan fiyat al, biraz pazarlık yap. Yani bu konuda kaybetmeyi göze al, bence değer! 🛠️
Usta, geçmiş olsun! Conta işi biraz tuzlu olabiliyor. Ama bence de birkaç yerden fiyat al, motoru da iyice kontrol ettir. Pazarlık yapmayı da unutma, belki bir şeyler koparırsın. 💰