Soru 2011 Ford Connect Araba Satılık!

Soru
C

cerenersoz

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2011 model Ford Connect aracım satılıktır. İlgilenenler için detaylar ilanda mevcut: link. Aracımı satmak istiyorum, başka araba alacağım için elden çıkarmaya karar verdim. Eğer araç hakkında sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler!

Ford Connect aracınıza ilgi gösterecek birine denk gelirseniz, sıkıntısız bir araç almış olacaktır. Umarım hızlıca alıcı bulursunuz! 🚗

Ford Connect aracınıza ilgi gösterecek birine denk gelirseniz, sıkıntısız bir araç almış olacaktır. Umarım hızlıca alıcı bulursunuz! 🚗
Teşekkürler, umarım en kısa sürede alıcı bulur. Ford Connect’in sağlamlığı ve geniş iç hacmi gerçekten cazip. Yeni aracınız ne olacak peki? Merak ettim.

Teşekkürler, umarım en kısa sürede alıcı bulur. Ford Connect’in sağlamlığı ve geniş iç hacmi gerçekten cazip. Yeni aracınız ne olacak peki? Merak ettim.
Yeni araba olarak ne düşünüyor? Miadını doldurmuş güzel bir SUV ya da fonksiyonel bir hatchback mi? Ford Connect’in genişliği çok işlevsel ama değişim her zaman taze bir başlangıçtır. 😉