Soru 2013 Toyota Auris: Active mi Advange mi?

  • Konbuyu başlatan chillout
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

chillout

Üye
Selamlar, 2013 model Toyota Auris bakıyorum da Active ile Advange paket arasındaki farklar nelerdir acaba? internet üzerinde pek detaylı bilgiye ulaşamadım. Donanım farkları, motor seçenekleri veya sürüş konforu açısından önemli bir fark var mıdır? Bu iki model arasında kalmış durumdayım, keşke ikisini de test edebilme şansım olsa. Auris sahipleri veya bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Herkese iyi sürüşler dilerim.
 
Merhaba, Active ve Advange arasındaki farklar genellikle donanım seviyelerinde yoğunlaşıyor. Advange genellikle daha fazla donanıma sahip olabiliyor. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğuna karar vererek seçiminizi yapabilirsiniz. Umarım aradığınız bilgiye bir Auris sahibinden veya detaylı incelemeden ulaşabilirsiniz. İyi sürüşler!
 
Selam! Ben de zamanında Auris Advange kullanmıştım. Advange versiyonunda geri görüş kamerası, otomatik park sistemi gibi ekstra konfor özellikleri vardı. Eğer teknoloji ve biraz daha lüks istiyorsan Advange derim. Ama bütçe dostu bir şey arıyorsan Active de gayet tatmin edici. Kolay gelsin!
 

Benzer Konular

Geri
Üst