Tartışma 2014 Auris 1.33 Life'a Ne Eklenebilir?

• Konbuyu başlatan sefikcaner
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

sefikcaner

Üye
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 2014 model Toyota Auris 1.33 Life modelini aldım ve hayli memnunum şu ana dek. Araç baz model olsa da güvenlik ve konfor açısından beklediğimden daha iyi çıktı. Ancak baz model olması sebebiyle birkaç ek yapsam fena olmaz diye düşünüyorum. Şimdiye kadar sadece yeni bir set jant ve lastik aldım. Sizce başka ne tür eklemeler yapabiliriz? Özellikle iç mekan ve teknoloji açısından önerilerinizi bekliyorum. Ses sistemi, navigasyon, belki de iç aydınlatmalarda bir iki dokunuş... Tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım, şimdiden teşekkür ederim!

2014 Auris 1.33 Life'a eklemek için güzel bir seçenek navigasyon cihazı olabilir, yolculuklarınızda işinize yarayabilir. Bir de aracın iç aydınlatmalarını LED'lerle renklendirebilir, atmosferi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Keyifli sürüşler dilerim!

Merhaba, jant ve lastik harika bir başlangıç. İç mekan için ses sistemi gerçekten önemli, kaliteli bir set ekleyebilirsin. Ayrıca, arka koltuklar için USB portları eklemek de kullanışlı olur. Bir de kapı içi aydınlatmaları bence şık bir dokunuş olur. Farklı renklerde LED'lerle kişiselleştirebilirsin. Keyifli sürüşler!