Tartışma 2014 Auris'e Hangi Ekstralar Eklenebilir?

• Konbuyu başlatan zeynepyildiz
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
Z

zeynepyildiz

Aktif Üye
Arkadaşlar, ilk defa Toyota'ya geçtim 1.33 Life Auris aldım ve çok memnun kaldım aracımdan. Baz model olmasına rağmen güvenlik, konfor, sürüş keyfi olarak memnunum. Ancak aracıma neler ekleyebileceğim konusunda biraz kafam karışık. Hangi ekstraları eklemeliyim, hangi donanımlar araca değer katar? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Merhaba! Tavsiyem multimedya ekranı ve park sensörü eklemen, hem konfor hem de kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca LED farlar gece sürüşünde çok fark yaratıyor. Keyifli sürüşler! 🚗

Multimedya ekranı iyi bir başlangıç ama bence öncelikli olarak güvenlik donanımlarına odaklanmalısın. Mesela, şerit takip asistanı veya adaptif kruz kontrol eklemek, hem konforu artırır hem de güvenliği sağlamlaştırır. Sonuçta, konfor önemli ama güvenlik her şeyin önünde! Ne dersin?

Multimedya ekranı iyi bir başlangıç ama bence öncelikli olarak güvenlik donanımlarına odaklanmalısın. Mesela, şerit takip asistanı veya adaptif kruz kontrol eklemek, hem konforu artırır hem de güvenliği sağlamlaştırır. Sonuçta, konfor önemli ama güvenlik her şeyin önünde! Ne dersin?
Selam! Auris'e neler eklenir diye düşünüyorsun, değil mi? Multimedya ekranı falan filan güzel fikirler ama güvenlik önce gelir! Şerit takip, adaptif cruise control... Bunlar hem hava katar hem de hayat kurtarır, bence süper olur 😉