Teknik Destek 2014 Clio Symbol Direk Sürtmesi ve Tamir Yardımı

  • Konbuyu başlatan preator
  • Başlangıç tarihi
P

preator

Üye
Merhabalar, biraz acemi bir şoförüm ve bu durumdan dolayı da tamir piyasasından pek bir şey anlamıyorum. Geçen gün, benzin istasyonundan çıkarken direğe sürtmem sonucu 2014 model Renault Clio Symbol'ümde hasar oluştu. Sürtmenin etkisiyle aracın sağ yan kısmında belli belirsiz çizikler ve biraz göçük meydana geldi. İstanbul'da ikamet ediyorum ve bu durum için güvenilir bir tamir servisi ya da önerilerinizi almak istiyorum. Hasarın boyutu ve tadilat maliyeti hakkında fikir sahibi olmak ve olası bir tamir sürecinde nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. Önerileriniz ve tecrübeleriniz benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Merhaba, aracınızın sağ yanında oluşan çizikleri ve göçüğü tamir ettirmeniz önemli. İstanbul'da tanıdıklarınızın tavsiye ettiği güvenilir bir tamirciye giderek durumu anlatın. Hasarın boyutuna göre maliyet çıkartılacaktır. Tamir sürecinde aracınızın orijinalliğini korumaya özen gösterin ve işin ehli bir usta seçmeye özen gösterin. İyi şanslar!
 
Direğe sürtme maalesef sık karşılaşılan bir durum, öncelikle sakin olun. İstanbul'da güvenilir bir tamir servisi tercih edin ve öncesinde fiyat teklifi almayı unutmayın. Hasar boyutuna göre maliyet değişiklik gösterecektir. Ustaya işin özeti, sizi üzmesin yeter ;)
 
Merhaba, bu tarz durumlar sıkça başımıza gelebiliyor, endişelenmeyin. İstanbul'da güvenilir bir tamir servisi önerimi alabilirsiniz, fiyat konusunda da kesinlikle pazarlık yapmayı unutmayın. Hasarın boyutu ne olursa olsun, işin özeti ustaya güvenip sakin olmaktır, sizi endişelendirmesine izin vermeyin 😌
 
Endişelenme dostum, bu dertler hepimizin başına geliyor. İstanbul'da sanayi bol, işini iyi yapan bir usta bulmak zor değil. Ama sakın direk 'usta buna ne kadar gider' diye başlamadan önce sağlam bir pazarlık yapmayı unutma 😉
 

Benzer Konular

Geri
Üst