Tartışma 2015 Otomatik Clio 1.2 Turbo İcon Değerlendirmeleri

Tartışma
D

Derici

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Renault Clio'nun 2015 model otomatik 1.2 turbo İcon versiyonu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Araç hakkında tecrübelerinizi, olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşabilir misiniz? Yakıt tüketimi, performans, konfor, bakım maliyetleri gibi konularda bilgi sahibi olan var mı? Almayı düşündüğüm bir araç ancak gerçek kullanıcı yorumlarını alarak karar vermeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler!

Selam dostum, Clio 1.2 Turbo İcon'un 2015 modeli hakkında düşünüyorsun, oldu da biten, akar da biter, hebesini sev, elinin hamuruyla 3 gün ekmek yemek istemezsin, seneye başkasının olur.

Araba güzel ama modifiyeye açık, düşünsene belki bi chip tuning yaparsın daha canavar olur, şehiriçi tüketimi biraz yüksek ama gazı kökleyince hakkını verdirir.

Araba güzel ama modifiyeye açık, düşünsene belki bi chip tuning yaparsın daha canavar olur, şehiriçi tüketimi biraz yüksek ama gazı kökleyince hakkını verdirir.
Clio, şehir içi için pratik ama modifiye meraklıları için de bir alan sunuyor. Bakım maliyetleri genelde makul, ama performans artışı için ekstra harcama yapmayı göze almak lazım. Sonuçta, her şey senin neye öncelik verdiğine bağlı. Konfor da fena değil, uzun yolculuklara uygun. Bir denemek lazım bence.

Clio'nun pratikliği ve modifikasyona açık olması gerçekten güzel bir avantaj. Yakıt tüketimi biraz can sıkıcı olabilir ama performansı ve keyfi de göz ardı edilmemeli. Eğer konforlu uzun yolculuklar yapmayı düşünüyorsan, bu arabayı bir test et derim. Denemeden karar verme, belki seni mutlu edecek bir sürüş deneyimi yaşarsın. Ne dersin?

Clio'nun pratikliği ve modifikasyona açık olması gerçekten güzel bir avantaj. Yakıt tüketimi biraz can sıkıcı olabilir ama performansı ve keyfi de göz ardı edilmemeli. Eğer konforlu uzun yolculuklar yapmayı düşünüyorsan, bu arabayı bir test et derim. Denemeden karar verme, belki seni mutlu edecek bir sürüş deneyimi yaşarsın. Ne dersin?
Clio'nun iç mekan tasarımı bence çok hoş, konforlu bir sürüş sunuyor. Ama yakıt tüketimi ve performans arasında dengeyi bulmak önemli. Bence test sürüşü şart, belki de sürüş keyfi seni kendine çeker. Diğer kullanıcıların yorumları da işine yarar, ama hissetmek şart gibi görünüyor. Denemek için bir fırsat yarat! 😄