Tartışma 2016 Toyota Auris LPG Yakıt Tüketimi

Tartışma
A

AGAHAN

Üye
Merhaba arkadaşlar, 3 hafta önce aracıma Toyota yetkili servisinde Landi Renzo marka LPG taktırdım. Şu an 860 km yol yaptım ve 1000 km olduğunda servise gitmeyi düşünüyorum. Yakıt tüketimi konusunda memnun değilim, diğer Auris sahipleriyle tecrübelerini paylaşmak isterim. Ayrıca LPG'li Auris kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba, benim de Auris LPG'li, yakıt tüketimi bazen sürpriz olabiliyor. Aracın yeni olması da etkili olabilir, bir miktar daha sabredin. Yakıt tüketimi konusunda Landi Renzo servisinize de danışabilirsiniz. İyi sürüşler 🚗

Merhaba, benim de Auris LPG'li, yakıt tüketimi bazen sürpriz olabiliyor. Aracın yeni olması da etkili olabilir, bir miktar daha sabredin. Yakıt tüketimi konusunda Landi Renzo servisinize de danışabilirsiniz. İyi sürüşler 🚗
Selam, LPG'de yakıt tüketimi genelde değişken olabiliyor. Ama bence senin gibi diğer sahiplerin deneyimlerini dinlemek de önemli. Servisten gelen önerilerle, belki de daha iyi bir ayar elde edersin. Farklı sürüş tarzlarıyla da denemeler yapabilirsin. Araç biraz alıştıkça belki daha iyi sonuçlar alırsın. Hadi bakalım, sabır zor ama sonuç güzel olur umarım!