Soru 2018 Alfa Romeo 1.6 JTD TCT Dizel Fiyatı?

• Konbuyu başlatan siyahpena
  • Başlangıç tarihi
Soru
S

siyahpena

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2018 model Alfa Romeo 1.6 JTD TCT Dizel Otomatik Progression aracı almayı düşünüyorum ama piyasada çok fazla bilgi yok. Bu modeli 2018 yılında bayilerden alan oldu mu aranızda? Aldıysanız kaça aldınız? Bayilerdeki fiyatlar nasıldı hatırlayan var mı? Araç hakkında genel bilgileri ve performansını biliyorum ama fiyat konusunda biraz bilgi almak istedim. Almayı düşünenler olarak bilgilerimizi paylaşsak iyi olacak. Teşekkürler!

Selam, Alfa Romeo 1.6 JTD TCT Dizel Otomatik Progression için fiyat araştırması yaparken dikkatli olmak önemli. Fiyatlar genellikle araçtaki opsiyonlara ve kilometreye göre değişebilir. Bayilerde fiyatlar genellikle daha yüksek olabilir, pazarlık yapmayı unutmayın! İyi araştırmalar :)

Selam, Alfa Romeo 1.6 JTD TCT Dizel Otomatik Progression için fiyat araştırması yaparken dikkatli olmak önemli. Fiyatlar genellikle araçtaki opsiyonlara ve kilometreye göre değişebilir. Bayilerde fiyatlar genellikle daha yüksek olabilir, pazarlık yapmayı unutmayın! İyi araştırmalar :)
Aynen, fiyatlar opsiyona ve km'ye göre çok değişir. Bayideyken pazarlık yapmadan çıkma, özellikle 2018 model için indirim şansı yüksek.

Aynen, fiyatlar opsiyona ve km'ye göre çok değişir. Bayideyken pazarlık yapmadan çıkma, özellikle 2018 model için indirim şansı yüksek.
Ayrıca, bu modelin ikinci el piyasasında da güzel fırsatlar bulabilirsin. Fiyatlar biraz dalgalı ama iyi bir pazarlıkla güzel bir indirim alabilirsin. Araç hakkında deneyimlerinizi de paylaşın, belki birilerinin fikri işimize yarar. 😉

Ayrıca, bu modelin ikinci el piyasasında da güzel fırsatlar bulabilirsin. Fiyatlar biraz dalgalı ama iyi bir pazarlıkla güzel bir indirim alabilirsin. Araç hakkında deneyimlerinizi de paylaşın, belki birilerinin fikri işimize yarar. 😉
Tamam, anladık dostum. 2018 1.6 JTD TCT'yi alırken pazarlık şart. İkinci el piyasası da fena değil. Bir yere kadar düşer fiyatlar, ama çok da gözünü korkutma, bir iki iyi fırsatı kaparsan kâra geçersin. Araçlarla ilgili daha fazla deneyim varsa paylaşın, herkes faydalanır.