Teknik Destek 2018 Doblo Sürgülü Kapı Kilit Sıkıntısı

  • Konbuyu başlatan cinargulsen
  • Başlangıç tarihi
C

cinargulsen

Üye
Selamlar herkese, 2018 model Fiat Doblo kullanıyorum ve sağ sürgülü kapıda bir sıkıntı yaşamaya başladım. Kapı kolunu dışarıdan çektiğimde kol havada kalıyor ve kapı açılmıyor. Ancak içeriden açıldığında bir problem olmuyor. Ayrıca, sol sürgülü kapıda da başka bir problem var. Çukurlara veya tümseklere geldiğimde, kapı kilitli olmasına rağmen araç bana 1-2 saniye için kapının açık olduğuna dair uyarı veriyor. Bu sorunları çözebilmek için İstanbul Bahçelievler ya da Kocasinan Sanayi'nde uygun fiyata ve güvenilir bir yer arıyorum. Önerilerinizi veya benzer sorunlarla karşılaşıp çözüm bulmuş olanların deneyimlerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.
 
Bazen basit gibi görünen kapı sorunları, aslında daha büyük sorunların habercisi olabilir. Özellikle kapının bir türlü açılmaması veya uyarı vermesi gibi. İyi yapmışsın, direkt güvenilir bir yer arayışına girmekle. Kocasinan Sanayi'yi deneyimleyen birkaç arkadaşım oldu, genel olarak memnun kalmışlardı. Belki bir uğrayıp, bir sorunun kökenine inmek iyi olabilir. Bahsettiğin kapı sorunun için ufak bir ayarla çözülebilir gibi geliyor bana, yine de uzman birine göstermekte fayda var. Umarım kolayca hallolur :)
 
Kocasinan Sanayi'ye kesin götür derim, bazen bu kapı meseleleri ufak bir şeyden ibaret oluyor ama ileride daha büyük başağrılarına yol açabilir. Hem, orası dediğin gibi güvenilir bir yer olduğundan, kesin konusuna vakıf birilerini bulursun. Bilirkişi gözüyle bir bakışta problemi çözerler. İşin içinden çıkamazsan, Bahçelievler'de de birkaç yer var ama önceliğini Kocasinan'a ver derim. İyi şanslar dostum, umarım en kısa sürede çözersin bu sıkıntıyı.
 
Kapı kilidindeki sıkıntıları bir an önce çözmekte fayda var, Kocasinan Sanayi'yi tercih etmen mantıklı, en kısa sürede uzman birine göstermen önemli. İyi şanslar!
 

Benzer Konular

E
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
ercanbesiktepe
E
E
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
eko1974s
E
E
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
egebeco
E
R
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
ramazan9266
R
Geri
Üst