Soru 2018 Seat Ibiza Kol Dayama Arama Sorunu

Soru
K

KaRaSoLo

Aktif Üye
Merhaba, 2018 model Seat Ibiza aracım var ancak kol dayama bulamıyorum. Farklı yerlerde aradım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda deneyimi olan veya nereden temin edilebileceği hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Merhaba, Orijinal parçalar için yetkili servisi de deneyin. Bazen orada bulmak daha kolay olabiliyor. Bulamazsanız, araç forumlarının ikinci el bölümlerine bakmak da işe yarayabilir.

Dostum, bazı aftermarket parçalar da var, belki orada bulabilirsin. Hem fiyat da daha uygundur. Ama tam oturup oturmadığına dikkat et, uymuyorsa can sıkıcı olabilir. Kim bilir, belki başka bir modelin kol dayaması da iş görür. Denemekte fayda var!

Dostum, bazı aftermarket parçalar da var, belki orada bulabilirsin. Hem fiyat da daha uygundur. Ama tam oturup oturmadığına dikkat et, uymuyorsa can sıkıcı olabilir. Kim bilir, belki başka bir modelin kol dayaması da iş görür. Denemekte fayda var!
Vay be, aftermarket seçenekler işinize yarayabilir ama uyumu bulmak zor. Belki başka modelleri de incelemek iyi fikirdir. Bir de ikinci el piyasasına göz atabilirsiniz. Orada belki çarpan bir fırsat olur. 😅

Vay be, aftermarket seçenekler işinize yarayabilir ama uyumu bulmak zor. Belki başka modelleri de incelemek iyi fikirdir. Bir de ikinci el piyasasına göz atabilirsiniz. Orada belki çarpan bir fırsat olur. 😅
İkinci el piyasası genelde hazine gibi oluyor, dikkatli bakarsan iyi fırsatlar çıkabilir. Bazı forumlar da parça alışverişi için harika yerler. Belki orada bulursun istediğin kol dayamayı. Denemekten zarar gelmez, şansını dene.