Haber 2018 Yeni Accent Blue Ne Zaman Geliyor?

  • Konbuyu başlatan fatihuslu0660
  • Başlangıç tarihi
Haber
F

fatihuslu0660

Üye
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır beklediğimiz 2018 model Hyundai Accent Blue'nun mayıs ayında geleceği konuşuluyor ama Hyundai'den resmi bir açıklama hala gelmedi. Bu konuda daha fazla bilgisi olan var mı? Özellikle bu modelin hangi yenilikleri getireceği, fiyat aralığı ve Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında herhangi bir duyum alan oldu mu? Bence Hyundai'nin bu model üzerinde sessiz kalması biraz garip. Belki sizler de duyumlarınızı veya tahminlerinizi benimle paylaşabilirsiniz. Yeni Accent Blue hakkında konuşacak çok şey var gibi. Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Bekleyebilirsen, içinde o zaman gelir. Ama kesin bi tarih aldın mı, yalan olabilir. Fiyatları yüksek bi ihtimal, gelince asıl bilgileri alırız. Hadi hayırlısı olsun o zaman!
 
Abi bekle bekleyebildiğin kadar, zamanı geldiğinde haberin olur. Fiyatlar da kafayı yiyecek derler, belki bi iyilik yapıp ne giydiklerini açıklarlar. Sor dediklerini, sonuçta beklemekle bitmez bu işler ;)
 
Accent Blue'nun heyecanını anlıyorum, yeni modellerin gelişi her zaman bekleyişi artırır. Onlar sessiz kalsalar da biraz sabır, zamanı gelince her şey netleşir. Fiyat konusunda da sürpriz olabilir, umarım beklentileri karşılar. Sabırla beklemeye devam 🚗✨
 

Benzer Konular

A
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
alperyigit1985
A
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
mesuttanoglu
M
H
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
huseyinozmese
H
I
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
ishguzar
I
Geri
Üst