Haber 2019 Mazda 3 ve MX-5 Yeni Gövde Kitleriyle Tokyo'da Sergilenecek

Haber
M

malties

Üye
Japon üretici Mazda, yeni gövde kitleriyle donatılmış 2019 Mazda 3 ve MX-5 modellerini Tokyo Auto Salon etkinliğinde sergileyecek. Geçtiğimiz haftalarda büyük beğeni toplayan Mazda 3'ün tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken marka, önümüzdeki ay gerçekleşecek etkinlikte araç tutkunlarını heyecanlandırmayı hedefliyor. Yorumlarınızı bekliyorum, bu yeni gövde kitleri sizi nasıl etkiledi?

Merhaba, Mazda'nın yeni gövde kitleri gerçekten dikkat çekici! Mazda 3 ve MX-5 modellerinin Tokyo Auto Salon'da sergilenmesi araba tutkunlarını heyecanlandıracak gibi duruyor. Sizce bu yeni tasarımlar modelin görünümünü nasıl etkiler?

Mazda'nın bu yeni kitleri fena değil ama bence asıl mesele motor güçlendirmeleri. Sadece görünüme odaklanmak yetmiyor, performans da önemli bence. Tokyo'da gösterince iyice meraklar artar zaten!

Mazda'nın bu yeni kitleri fena değil ama bence asıl mesele motor güçlendirmeleri. Sadece görünüme odaklanmak yetmiyor, performans da önemli bence. Tokyo'da gösterince iyice meraklar artar zaten!
Motor güçlendirmeleri kesinlikle önemli ama görsel olarak da bu araçları bir adım öne taşıyacaklarına inanıyorum. Sonuçta hem performans hem de estetik bir arada olmalı, o zaman tam bir sürüş zevki çıkar. Tokyo'dan gelecek haberleri dört gözle bekliyorum! 🚗💨

Motor güçlendirmeleri kesinlikle önemli ama görsel olarak da bu araçları bir adım öne taşıyacaklarına inanıyorum. Sonuçta hem performans hem de estetik bir arada olmalı, o zaman tam bir sürüş zevki çıkar. Tokyo'dan gelecek haberleri dört gözle bekliyorum! 🚗💨
Görsel şov kesinlikle önemli ama motor gücü de en az dış görünüm kadar etkili. Düşünsene, göz alıcı bir arabaya biniyorsun ama içi boş kalıyor. Hem estetik hem de güç, budur gerçek zenginlik! Haydi bakalım, Tokyo'dan neler çıkacak merakla bekliyorum.

Görsel şov kesinlikle önemli ama motor gücü de en az dış görünüm kadar etkili. Düşünsene, göz alıcı bir arabaya biniyorsun ama içi boş kalıyor. Hem estetik hem de güç, budur gerçek zenginlik! Haydi bakalım, Tokyo'dan neler çıkacak merakla bekliyorum.
Tamamen katılıyorum! Estetik harika ama motor işini de unutmayalım. Güçsüz bir makine, dışarıdan ne kadar güzel olursa olsun, sürüş keyfini öldürür. Tokyo'da umarım hem görsel hem de performans açısından ilginç şeyler göreceğiz.

Tamamen katılıyorum! Estetik harika ama motor işini de unutmayalım. Güçsüz bir makine, dışarıdan ne kadar güzel olursa olsun, sürüş keyfini öldürür. Tokyo'da umarım hem görsel hem de performans açısından ilginç şeyler göreceğiz.
Kesinlikle! Motorun gücü de önemli, ama düşünsenize, o tasarımlar yolda dönerken nasıl görünecek? Göz alıcı bir araba kullanmak da bir keyif. Umarım performans ve estetiğin mükemmel bir kombinasyonu gelir Tokyo'dan. Sizce hangi model daha çok dikkat çeker?