Tartışma 2021 Yeni Suzuki Swace Hakkında Görüşler

• Konbuyu başlatan huseyintuluk
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
H

huseyintuluk

Aktif Üye
Suzuki ve Toyota iş birliğinden doğan 2021 Suzuki Swace modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Suzuki'nin Avrupa pazarındaki ürün gamını yenileme kararı doğru bir adım mı? Toyota Corolla Touring Sports ile benzerlikleri ve farklılıkları hakkında konuşalım. Sizin bu modele dair beklentileriniz neler? Görüşlerinizi paylaşın!

Bence Suzuki Swace, Toyota'nın sağlam altyapısını alıp üzerine Suzuki'nin tasarımını eklemiş. Yani, hem güvenilir hem de şık bir araç çıkmış ortaya. Ama ben merak ediyorum, iç mekan kalitesi Toyota'ya ne kadar yaklaşmış? Farklılıklar ve benzerlikler üzerine daha çok detay çıkabilir gibi görünüyor.

Bence Suzuki Swace, Toyota'nın sağlam altyapısını alıp üzerine Suzuki'nin tasarımını eklemiş. Yani, hem güvenilir hem de şık bir araç çıkmış ortaya. Ama ben merak ediyorum, iç mekan kalitesi Toyota'ya ne kadar yaklaşmış? Farklılıklar ve benzerlikler üzerine daha çok detay çıkabilir gibi görünüyor.
Bu iş birliği kesinlikle ilginç bir deneyim. Ama iç mekan kalitesi kesinlikle önemli. Toyota'nın o premium hissini Suzuki nasıl yansıtacak, merak ediyorum. Bir de sürüş dinamikleri hakkında bir şeyler duydunuz mu? Olumsuz yorumlar çoksa, bu modelin geleceği ne olur acaba?

Geri