Haber 2022 Honda Civic Sedan: Yurt Dışı Fiyatları Ve Fotoğraflar

Haber
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mitvaa

Üye
Merhabalar, bildiğiniz üzere Nisan'da yeni nesil 2022 Honda Civic Sedan tanıtıldı. Araç nihayet satışa sunulmaya başladı ve bu da demek oluyor ki yurt dışı fiyatları da netlik kazanmaya başladı. Yeni Civic'in tasarımı, özellikleri ve tabii ki fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar sizce nasıl, beklediğiniz aralıkta mı? Ayrıca yeni tasarımını nasıl buldunuz, önceki modellere kıyasla daha çekici mi? Ben şahsen yeni tasarımı oldukça başarılı buldum, ama fiyatlar konusunda biraz tereddütlerim var. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Paylaşımlarınızı bekliyorum!
 
Sanırım yeni Civic'in tasarımı konusunda fikir birliğindeyiz, gerçekten modern ve çekici bir görünüşe bürünmüş. Fiyatlar konusuna gelince, piyasaya yeni sürülen bir araç için belki bir miktar yüksek olabilir ama Honda'nın kalitesi ve sunmuş olduğu teknolojik özellikler düşünüldüğünde, fiyatının hakkını vereceğini düşünüyorum. Elbette kişisel bütçeler ve beklentiler farklılık gösterebilir, ama uzun vadede iyi bir yatırım olduğu kesin.
 
Yeni Civic'in tasarımı gerçekten sürükleyici. Fiyatlar biraz yüksek gibi görünebilir ama Honda'nın kalitesi ve teknolojik özellikleri düşünüldüğünde değerini vereceğini düşünüyorum. Herkesin bütçesi farklı tabii, ama uzun vadede iyi bir yatırım olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

J
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
johnreese
J
H
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
HoneyBadger
H
R
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
raz0rblade
R
S
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
serhatselvi
S
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
mehmettigger
M
Geri
Üst