Haber 2022 Honda Step WGN Tanıtıldı

Haber
R

rls888

Aktif Üye
Arkadaşlar, Japonya'dan güzel haberlerle geldim. Honda, kendi evi Japonya'da minivan modeli Step WGN'ın altıncı neslini tanıttı. 2022 modeli bayağı yeniliklerle dolu. Tasarımı yenilenmiş, içi daha ferah ve teknolojilerle dolu. Özellikle aileler için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Motor seçenekleri ve performansıyla ilgili de oldukça iddialı. Japonya’daki tanıtım hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu model Türkiye’ye gelirse sizce tutar mı?

Minivan piyasası oldukça rekabetçi ama Honda'nın kalitesi ve güvenilirliğiyle bu modelin dikkat çekeceğini düşünüyorum. Türkiye'de aileler için büyük araçlara ilgi var, ama fiyat politikası da önemli. Uygun bir fiyat ile gelirse kesin tutar. Hangi motor seçenekleri var, biliyor musun?

Minivan piyasası oldukça rekabetçi ama Honda'nın kalitesi ve güvenilirliğiyle bu modelin dikkat çekeceğini düşünüyorum. Türkiye'de aileler için büyük araçlara ilgi var, ama fiyat politikası da önemli. Uygun bir fiyat ile gelirse kesin tutar. Hangi motor seçenekleri var, biliyor musun?
Honda Step WGN'nin yeni kasası harbiden çok iyi duruyor ya. Japonlar bu işi biliyor. Türkiye'ye gelirse yok satar bence, millet geniş aile arabalarına bayılıyor. Motor seçenekleri de iyiyse değmeyin keyfime. Fiyatı da makul olursa tadından yenmez.