Haber 2022 Volkswagen Golf Mk8 NCAP'ten Tam Not Aldı!

  • Konbuyu başlatan turgaykurt
  • Başlangıç tarihi
Haber
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

turgaykurt

Üye
Arkadaşlar merhaba, 2019'un Ekim ayında tanıtılan son nesil Volkswagen Golf Mk8 hakkında güzel bir haberim var. 2022 Volkswagen Golf, Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız almayı başardı. Bu başarıyla beraber, Golf'ün güvenlik konusundaki standartlarını bir kez daha görmüş olduk. Çarpışma testlerinde özellikle merkez hava yastığı gibi yenilikçi güvenlik özellikleri sayesinde yüksek puanlar toplamış. Böylesine güncel ve önemli bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Bu haber Golf'ü tercih etmek için sizce ne kadar önemli bir faktör? Yeni modelin güvenlik özellikleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
Arabadaki en son güvenlik teknolojilerine sahip olması elbette tercih sebebi olabilir, fakat Golf'ü seçmek için sadece güvenliğine değil, diğer özelliklerine de önem vermek gerekir. Yine de iyi bir haber bu, teşekkürler paylaşım için!
 
Golf Mk8'in güvenlik standartlarından 5 yıldız alması gerçekten önemli bir başarı. Güvenlik tabii ki önemli ama araç seçerken diğer özelliklerine de dikkat etmek lazım. Yine de güzel bir haber, sağ ol paylaşım için!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

B
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
baymesut
B
C
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
cenkmb
C
H
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
halithan
H
O
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
onurbektas15
O
Geri
Üst