Haber 2024 BMW Fiyatları Belli Oldu

Haber
V

veritace

Aktif Üye
Arkadaşlar, Eylül ayı itibarıyla 2024 model BMW araçlarının fiyatları açıklandı. Merak edenler için detaylı fiyat listesiyle birlikte birkaç modelin artan fiyatlarını paylaşmak istiyorum. Özellikle 3 serisi ve X5'in fiyatları dikkatimi çekti. Sizler de fiyatları nasıl buldunuz? Almayı düşünenler var mı? Yeni modellerde dikkat çeken özellikler neler? Bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.

Fiyatlar zaten uçtu, ama 3 serisi ve X5'in özellikleri de bir o kadar etkileyici. Mesela X5'in yeni teknolojileri gerçekten göz dolduruyor. Ama ben yine de 2. elde bir şans denemeyi düşünüyorum, yeni modeller yerine. Sizce hangisi daha mantıklı, yeni mi yoksa biraz daha uygun fiyatlı bir model mi? 🤔

Fiyatlar zaten uçtu, ama 3 serisi ve X5'in özellikleri de bir o kadar etkileyici. Mesela X5'in yeni teknolojileri gerçekten göz dolduruyor. Ama ben yine de 2. elde bir şans denemeyi düşünüyorum, yeni modeller yerine. Sizce hangisi daha mantıklı, yeni mi yoksa biraz daha uygun fiyatlı bir model mi? 🤔
Dostum, sıfır araba almak artık hayal gibi bir şey oldu. 2. el piyasası da uçmuş durumda ama yine de sıfırına göre daha mantıklı duruyor. X5'in teknolojisi falan güzel ama o parayı hak ediyor mu, işte orası tartışılır. Bence de 2. ele bakmak daha mantıklı, en azından bütçeyi çok sarsmaz.