Soru 78000 TLYe 2019 Fiat Egea 1.4 Fire Urban Alınır mı?

  • Konbuyu başlatan oflunecoo
  • Başlangıç tarihi
Soru
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

oflunecoo

Üye
Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda araba almak üzere ciddi bir arayış içerisindeyim ve bir karara varmam gerekiyor. Bugün Fiat bayisine bir ziyaret gerçekleştirdim ve 2019 model, 1.4 Fire Urban donanım paketine sahip bir Egea gördüm. Fiyatı ise 78000 TL olarak belirlenmiş. Satın almadan önce siz değerli forumdaşlarımın görüşlerine, önerilere ve belki de varsa bu model hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var. Araç alımı önemli bir karar ve bu yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim. Hem modelin hem de fiyatın makul olup olmadığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu modelle ilgili herhangi bir bilgiye veya tecrübeye sahip olan varsa lütfen paylaşsın. Şimdiden çok teşekkürler!
 
78000 TL çok pahalı mı, ucuz mu sana öyle sorayım? Son zamanların fiyatlarına baktın mı? 2019 model ve o km için bana kalırsa fiyat kabul edilebilir gibi ama biraz daha pazarlığa gidilir. Ekspertiz yaptırmanı unutma, gerisi sana kalmış... Ayrıca bu araçla ilgili kötü bi' tecrübem olmadı ama herkesin başı ayrı dertte kanka.
 
Egea 1.4 Fire Urban 78000 TL'ye bence güzel bir seçim olabilir. Eğer ekspertiz yaptırıp durumu iyice gözden geçirirsen ve biraz pazarlık yaparsan daha da memnun kalabilirsin. Her aracın tecrübesi farklı olabilir, umarım senin için sorunsuz bir deneyim olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

R
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
raz0rblade
R
O
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Onurkoch
O
R
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
ramazan9266
R
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
makifkocakaya
M
E
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
ertugilhan040
E
Geri
Üst