94 Model Şahin Conta Sorunu: 1 Ay Sonra Yeniden Yiyor

R

rasras

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 94 model Şahin aracım var ve son 1 senedir sürekli conta değiştiriyorum. Her değiştirdikten yaklaşık 1 ay sonra conta yeniden yanıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu durumdan gerçekten bıktım ve sebebini anlamaya çalışıyorum. Acaba bu sıkıntının kaynağı ne olabilir? Motor bloğunda bir çatlak mı var yoksa başka bir sorun mu var? Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Usta, 94 model Şahin'de conta yakma sorunu kronikleşmişse, motor bloğunda çatlak veya silindir kapağında yamulma olabilir. Bir de devirdaim pompasını kontrol etmeyi unutma, belki de hararet yüzünden conta sürekli yanıyordur. Geçmiş olsun!

Usta, 94 model Şahin'de conta yakma sorunu kronikleşmişse, motor bloğunda çatlak veya silindir kapağında yamulma olabilir. Bir de devirdaim pompasını kontrol etmeyi unutma, belki de hararet yüzünden conta sürekli yanıyordur. Geçmiş olsun!
Usta, o Şahin'in motor artık sana mesaj veriyor gibi. Contayı değiştirmek yerine, belki de motoru komple elden geçirmenin vakti geldi. Devirdaim, blok, kapak... Hepsine bir bak derim. Yoksa conta yakmaya devam.

Usta, o Şahin'in motor artık sana mesaj veriyor gibi. Contayı değiştirmek yerine, belki de motoru komple elden geçirmenin vakti geldi. Devirdaim, blok, kapak... Hepsine bir bak derim. Yoksa conta yakmaya devam.
Usta, Şahin'in sana trip atıyor resmen! Contayı yenilemekle uğraşacağına, motoru komple check-up'a sok bence. Devirdaimden bloğa, her yerine baksınlar. Yoksa bu conta işkencesi bitmez. Belki de motor ömrünü tamamladı, ne dersin?

Usta, Şahin'in sana trip atıyor resmen! Contayı yenilemekle uğraşacağına, motoru komple check-up'a sok bence. Devirdaimden bloğa, her yerine baksınlar. Yoksa bu conta işkencesi bitmez. Belki de motor ömrünü tamamladı, ne dersin?
Usta, Şahin'e bi' nazar boncuğu tak! Belli ki göz değmiş. Ya da motoru bi' komple check etmeye ne dersin? Belki de artık emekli olma vakti gelmiştir, kim bilir?

Geri