Tartışma Alfa Romeo 147'de CD Çalar Değiştirme

Tartışma
L

Lorenzen

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo 147 2005 model aracımın teybini CD çalar yerine MP3 çalarla değiştirmeyi düşünüyorum. Uzun yolculuklarda favori şarkılarımı dinleyebilmek önemli benim için. Bu konuda önerileri olan veya daha önce benzer bir değişiklik yapan var mı? Ne tür bir cihaz tercih etmeliyim, nasıl bir montaj süreciyle karşılaşabilirim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Selam, bu konuda dikkat etmen gereken en önemli şey uyumluluk. Kenwood ya da Pioneer gibi markalar iyi seçimler. Montajı kolaydır ama kablolarla uğraşmayı sevmezsen bir ustaya da gösterebilirsin. Geçmişte ben de değiştirmiştim, ses kalitesi müthiş oldu. Senin için en önemlisi kullanım kolaylığı. Başkaları neler önerir, merak ettim.

Selam, bu konuda dikkat etmen gereken en önemli şey uyumluluk. Kenwood ya da Pioneer gibi markalar iyi seçimler. Montajı kolaydır ama kablolarla uğraşmayı sevmezsen bir ustaya da gösterebilirsin. Geçmişte ben de değiştirmiştim, ses kalitesi müthiş oldu. Senin için en önemlisi kullanım kolaylığı. Başkaları neler önerir, merak ettim.
Alfa 147'de teyp değiştirmek keyifli bir upgrade olur. 👍 Kenwood veya Pioneer iyidir, ama bütçeni de göz önünde bulundur. Montaj basit ama elektrik işlerinden anlamıyorsan, bir ustaya bırakmak en iyisi. Uyumlu bir çerçeve almayı unutma, yoksa teyp yerine tam oturmaz, kötü görünür.