Tartışma Alfa Romeo 156 Almalı Mıyım?

Tartışma
F

ftekiner

Üye
Merhaba arkadaşlar, şu an Alfa Romeo 156 almayı düşünüyorum. Araçta deri döşeme, sunroof ve LPG mevcut. İlanı inceledim ama yine de tereddütlerim var. Kullanıcı deneyimleri, uzun ömürlülük, yedek parça bulma durumu ve genel olarak bu model hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Bu aracı kullanan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Alfa Romeo 156, duygu ve sürüş keyfi açısından harika bir seçim. Ama dikkat et, yedek parça bulmak bazen zor olabiliyor. LPG'li bir araç alıyorsan, motor durumuna iyice bak. Uzun ömürlülük için bakım şart. Yani, alırken iyi düşün derim. :)

Alfa Romeo 156, duygu ve sürüş keyfi açısından harika bir seçim. Ama dikkat et, yedek parça bulmak bazen zor olabiliyor. LPG'li bir araç alıyorsan, motor durumuna iyice bak. Uzun ömürlülük için bakım şart. Yani, alırken iyi düşün derim. :)
Alfa 156, duygusal bir bağ kurmak için birebir. Ama dikkat et, LPG'li araçta motorun durumu önemli. Yedek parça bulma sıkıntısı çekebilirsin. Hadi bakalım, iyi düşün, para kolay kazanılmıyor. 😏