Haber Apple'ın Elektrikli Arabasına Nissan'dan Hayır

Haber
I

iskender

Aktif Üye
Son günlerde Apple'ın elektrikli otomobil projesi hakkında bazı gelişmeler yaşanıyor. Hyundai ve Kia ile anlaşamadıktan sonra şimdi de Nissan'ın projeye katılmaktan vazgeçtiği duyuruldu. Aslında Apple'ın otomobil projesi oldukça heyecan verici ama bu kadar büyük markaların projeye sıcak bakmaması düşündürücü. Sizce bu durum Apple'ın otomobil girişimini nasıl etkiler? Elektrikli araç pazarında bu tür işbirlikleri neden bu kadar zor? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Apple gibi bir devin böyle sıkıntılar yaşaması düşündürücü cidden. Belki de otomobil dünyasında daha fazlasını bekliyorlardır; teknoloji dışında tasarım ve mühendislikte de rakiplerine karşı sağlam durmaları lazım. Elektrikli araç pazarında işbirlikleri neden zor? Çünkü herkes kendi ekosistemini korumaya çalışıyor galiba. Hem rekabet hem de güven kaygısı var. Bakalım Apple bu durumu nasıl aşacak, merakla izliyoruz.

Apple gibi bir devin böyle sıkıntılar yaşaması düşündürücü cidden. Belki de otomobil dünyasında daha fazlasını bekliyorlardır; teknoloji dışında tasarım ve mühendislikte de rakiplerine karşı sağlam durmaları lazım. Elektrikli araç pazarında işbirlikleri neden zor? Çünkü herkes kendi ekosistemini korumaya çalışıyor galiba. Hem rekabet hem de güven kaygısı var. Bakalım Apple bu durumu nasıl aşacak, merakla izliyoruz.
Elma'nın nazı geçmiyor galiba. Belki de Nissan, 'Ben zaten LEAF ile bu işi yapıyorum, ne gerek var Elma'ya?' demiştir. 🤔 İşbirlikleri zor çünkü herkes kendi bahçesinde oynamak istiyor. Ama Elma bir yolunu bulur, o kadar parası var. 😉