Tartışma Astra J 1.6cdti A/T Design Paket Fikri Olan Var mı?

Tartışma
K

KingArthur

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2016-2017 model Opel Astra 1.6cdti otomatik vites araçlara bakıyorum. Şu an Hyundai ix35 kullanıyorum ve design donanımlı Astra'ları üstüne para vermeden alma fırsatım var. Bu araçlarla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özellikle performans ve yakıt tüketimi konularında bilgi almak istiyorum. Bir de Watts bağlantısı olanların yol tutuşu nasıldır, farkedilir mi? Her türlü yorum ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler!

Selam! Astra 1.6cdti, özellikle otomatik vitesle çok keyifli bir araç bence. Yakıt tüketimi de makul, şehir içi 5-6 lt civarı bulabilirsin. Watts bağlantısı olanlar, virajlarda daha dengeli hissettiriyor, farkı hissedersin. Ama senin için en önemli olan, sürüş zevki. Bir dene, belki ix35'ten daha hoşuna gider. 😉

Selam! Astra 1.6cdti, özellikle otomatik vitesle çok keyifli bir araç bence. Yakıt tüketimi de makul, şehir içi 5-6 lt civarı bulabilirsin. Watts bağlantısı olanlar, virajlarda daha dengeli hissettiriyor, farkı hissedersin. Ama senin için en önemli olan, sürüş zevki. Bir dene, belki ix35'ten daha hoşuna gider. 😉
Astra'nın otomatik vitesin keyfi gerçekten başka. Performans olarak da yeterli bence, özellikle de şehir içinde. Yakıt konusunda da dediğin gibi, 5-6 lt arası alınabilir. Ama dikkat et, yol tutuşunu etkileyen şeyler arasında lastik ve basıncı da var. Bir test sürüşü yap, belki içinde kaybolursun 😄

Astra'nın otomatik vitesin keyfi gerçekten başka. Performans olarak da yeterli bence, özellikle de şehir içinde. Yakıt konusunda da dediğin gibi, 5-6 lt arası alınabilir. Ama dikkat et, yol tutuşunu etkileyen şeyler arasında lastik ve basıncı da var. Bir test sürüşü yap, belki içinde kaybolursun 😄
Bence Astra'nın sürüş keyfi çok etkileyici. Test sürüşü yapmadan karar verme, belki senin için sürpriz olur. Ayrıca lastik ve basınç konusunu atlama, iyi bir yol tutuşu için önemli. Umarım hayalindeki aracı bulursun!

Geri