Teknik Destek Astra J LED Far Arıza Çözümü: Kodlama, Kendin Yap?

• Konbuyu başlatan Blacktoprak
  • Başlangıç tarihi
B

Blacktoprak

Bilindik Üye
Selamlar! Astra J 2012 1.3 CDTI aracıma Photon mini H7 LED taktım. Başta sorun yoktu, ama biraz sürünce arıza lambası yandı. Sanırım LED ısınınca akım değişiyor ve arıza veriyor. Söylendiği gibi far testini iptal ettirmek için beyne kodlama gerekiyor. Bir ustayla konuştum, LED setinden bile pahalı fiyat çekti. Bu normal mi? Opcom veya başka bir cihaz alıp kendim yapmayı düşünüyorum. Daha önce deneyen, bilgisi olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Usta haklı olabilir, kodlama işi biraz tuzlu. Ama kendin yaparsan uzun vadede kâra geçersin. Opcom'la uğraşan çok, forumlarda rehberler var. Ama dikkat et, yanlış kodlama sıkıntı çıkarabilir. Araştırıp iyice öğrenmek lazım.

Usta haklı olabilir, kodlama işi biraz tuzlu. Ama kendin yaparsan uzun vadede kâra geçersin. Opcom'la uğraşan çok, forumlarda rehberler var. Ama dikkat et, yanlış kodlama sıkıntı çıkarabilir. Araştırıp iyice öğrenmek lazım.
Astra J'ye LED takmak biraz riskli iş. Usta doğru demiş, kodlama pahalı olabilir ama uzun vadede mantıklı. Kendin yaparsan dikkatli ol, arıza çıkarma sonra uğraş dur. İyi araştır, forumları oku, tecrübelerden faydalan. Belki de çıkma orijinal farlara yönelmek daha mantıklı olur, ne dersin?

Geri