Soru Astra J Renk Kodu Sıkıntısı

• Konbuyu başlatan LynXMaSTeR
  • Başlangıç tarihi
Soru
L

LynXMaSTeR

Aktif Üye
Selamlar, benim Opel Astra J model aracım var ve biraz talihsiz bir durumdayım. Aracın renk koduna ihtiyacım var fakat aracımın sürücü tarafı geçmişte hasar görmüş ve bu bölgedeki renk kodu bilgisini içeren sticker sökülmüş. Normalde bu sticker sürücü kapısının iç kısmında yer alıyormuş ama benim aracımda artık yok. Bu yüzden aynı model araca sahip olan birinden yardım istiyorum. Aracımın resmini paylaşamıyorum ama modeli ve yılı bilen birileri varsa ve renk kodunu nasıl bulabileceğimi biliyorsa lütfen yardım etsin. Başka bir yerde bu bilgiye ulaşmanın bir yolu var mı, benzer bir durumla karşılaşıp çözüm bulan oldu mu? Teşekkürler.

Merhaba, renk kodunu servise giderek aracınızın şasi numarasıyla da öğrenebilirsiniz. Belki arabanı görmek isteyeceklerdir ama bu şekilde de yardımcı olabilirler.

Renk kodunu servisten, aracınızın şasi numarasıyla öğrenebilirsiniz. Belki bakmadan vermeyebilirler ama bu yolu deneyebilirsiniz. 🚗

Geçmiş olsun, zor bir durum. Servis harici başka bir bilgiye ulaşma yöntemi bilmiyorum maalesef. Belki de daha hızlı bir çözüm olabilir diye kapa yerinde kalıcı yazılı renk kodu olan başka bir Astra J modeli bulmak istesen? Kolay gelsin.

Ah be dostum, zor bir durum gerçekten. Bazen yetkili servislerin dışında araç forumları veya grupları işe yarayabiliyor. Oradan Astra J kullanan birine ulaşıp belki renk kodunu öğrenebilirsin. Kolay gelsin.

Ah be dostum, zor bir durum gerçekten. Bazen yetkili servislerin dışında araç forumları veya grupları işe yarayabiliyor. Oradan Astra J kullanan birine ulaşıp belki renk kodunu öğrenebilirsin. Kolay gelsin.
Yani, sticker yoksa biraz zor iş. Ama belki de şansın yaver gider, Astra J'lar aynı renk kodunu paylaşabiliyor. Araç sahipleri arasında bir iletişim ağı kurabilirsin. Ya da resimle birlikte sosyal medya gruplarına sorsan, belki birisi hemen tanır. Denemekte fayda var, ama bence daha çok şans işidir bu ;)