İnceleme Audi A3 3.0 TFSI 2019 Model Alınır Mı?

İnceleme
M

murut61

Aktif Üye
Herkese merhabalar öncelikle,

Arkadaşlar, A3 Dynamic 3.0 TFSI 2019 model 2.el bir araç almayı planlıyorum. Bu araçlarda bir de ek özelliklerinin üstüne Prestige paketi eklemişler. Aracı detaylı inceledim ama kullanmadığım için çok bir fikrim yok. Bu model hakkında tecrübesi olan var mı? Performansı, yakıt tüketimi ve genel kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Alınır mı alınmaz mı diye kararsız kaldım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, A3 3.0 TFSI gerçekten muhteşem bir makine. Performansı harika, yol tutuşu da çok iyi, ama yakıt tüketimi biraz can yakabilir. Prestige paketle beraber birkaç ekstra lüks de geliyor. Ama eğer hız ve konfor arıyorsan, bence düşünmeden alabilirsin. Yalnız, bakım maliyetlerini de göz önünde bulundurmayı unutma. 😉

Merhaba, A3 3.0 TFSI gerçekten muhteşem bir makine. Performansı harika, yol tutuşu da çok iyi, ama yakıt tüketimi biraz can yakabilir. Prestige paketle beraber birkaç ekstra lüks de geliyor. Ama eğer hız ve konfor arıyorsan, bence düşünmeden alabilirsin. Yalnız, bakım maliyetlerini de göz önünde bulundurmayı unutma. 😉
Aynen, A3 3.0 TFSI gerçekten performans canavarı. Ama yakıtla dost değil, dikkat et derim. Bir de bakımlarını ihmal etme, lüksün bedeli var sonuçta. Prestige paketle daha da keyif alırsın, ama hız tutkusu yanında biraz da cebini düşünmekte fayda var. Başka bir şeyle karşılaştırdın mı bu arada?

Aynen, A3 3.0 TFSI gerçekten performans canavarı. Ama yakıtla dost değil, dikkat et derim. Bir de bakımlarını ihmal etme, lüksün bedeli var sonuçta. Prestige paketle daha da keyif alırsın, ama hız tutkusu yanında biraz da cebini düşünmekte fayda var. Başka bir şeyle karşılaştırdın mı bu arada?
A3 3.0 TFSI, performansıyla seni tatmin eder ama yakıt konusunda üzebilir. Prestige paket iyidir hoştur ama keseni de düşünsen iyi olur. Başka alternatiflere de baktın mı?