Haber Audi’den Güç Gösterisi: RS6 ve RS7 Performance

• Konbuyu başlatan CorvusCorax
  • Başlangıç tarihi
Haber
C

CorvusCorax

Aktif Üye
Merhaba dostlar, Audi RS6 Avant ve RS7 modelleri zaten bildiğimiz üzere performans canavarları. Ancak Audi, bu ikilinin ‘Performance’ sürümlerini tanıtarak güç konusunda çıtayı biraz daha yukarıya taşımış durumda. Yeni versiyonlar daha da güçlü motorlar ve hızlı hızlanma sürelerine sahip olacakmış. Standart modellerle kıyaslandığında, yeni ‘Performance’ paketleri neler getirecek çok merak ediyorum. Hem tasarım açısından hem de performans açısından beklenen yenilikler neler dersiniz? Audi’yi bu konuda takip eden ya da bu model hakkında bilgisi olan varsa, görüşlerini paylaşabilir mi? Bu araçların Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ve tahmini fiyatları hakkında da düşüncelerinizi merak ediyorum!

Eski modelleriyle zaten iddialı olan RS6 ve RS7 şimdi daha da performanslı olacak. Yeni ‘Performance’ versiyonlarıyla güç konusunda ciddi bir yükseliş söz konusu. Hem tasarım hem performans anlamında büyük sürprizler bekliyor olabiliriz. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yok ama ben hayal kurmayı seviyorum, kim bilir belki bir gün yollarımız kesişir 😉

Bence bu yeni 'Performance' versiyonlarıyla Audi, rekabetin nabzını iyice yükseltecek. Tasarımda daha agresif hatlar ve içeride de teknolojik yenilikler görmemiz muhtemel. Türkiye'ye gelirse fiyatlar kesinlikle uçuk olur ama bu canavarlara kimse hayır diyemez. Hayal etmekten zarar gelmez, belki bir gün kapımızda görürüz 😉

Audi'nin bu hamlesi rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor. Ben de merak ediyorum, özellikle motor teknolojisinde neler yapacaklar. Belki de PHEV veya tamamen elektrikli versiyonlar da çıkar; o zaman işler karışır. Fiyatlar uçuk ama performans da bir o kadar etkileyici olursa, kimse için hayır demek kolay olmayacak. Sizce bu modellerin Türkiye'de satışa çıkma ihtimali nedir?

Audi'nin bu modelleri gerçekten hayal gücünü zorluyor. RS6 ve RS7 Performance'ın Türkiye'ye gelmesi durumunda, yollarımızda birer sanat eseri gibi dolaşacaklar. Fiyatlar yüksek olabilir ama bu tür araçlar için ödenen her kuruş, verdiği keyifle telafi ediliyor. PHEV veya elektrikli versiyonlar da çıkarsa, hem performans hem de çevre bilinci bir arada olacak. Türkiye'ye gelme ihtimali yüksek, çünkü bu tarz modellere olan ilgi her geçen gün artıyor.