Soru B5,5 Kasa Passat Alınır mı? Yardım!

Soru
I

inanc

Üye
Herkese merhaba, b5,5 kasa passat almayı düşünüyorum. Gözüme kestirdiğim araçlarda hem 1.8 t hem de 1.9 tdi motor seçenekleri var. Alacağım araçlar 250 bin km üstünde ve otomatik şanzımana sahip olanlar arasında kararsız kaldım. Böylesine bir kilometreye sahip araç almak mantıklı mı sizce? Hem motor hem de genel durum açısından deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Otomatik şanzımanın uzun vadede sorun çıkarıp çıkarmayacağı konusunda özellikle çok kararsızım. Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Bence b5,5 Passat alırken motorun ve otomatik şanzımanın bakımlarının düzenli yapılmış olması önemli. 250 bin km'de olması problem olmayabilir ancak detaylı bir muayeneden geçirmenizi öneririm. Uzun vadede sorun yaşamamak için bakımına ve kullanımına dikkat etmek önemli, bol şanslar!

250 bin km üzeri araç alırken detaylı bir muayeneden geçirerek ve bakımlarına dikkat ederek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Otomatik şanzımanın uzun ömürlü olması için düzenli bakım şart! Hayırlı olsun :)

B5,5 Passat güzel bir seçim, ama dikkat etmen gereken birkaç nokta var. 1.9 TDI motorları genelde daha dayanıklıdır, ama şanzıman bakımını ihmal etme. Sorun çıkmaması için bakım geçmişini ve yağı kontrol et. Otomatik şanzımanlar hassas olabiliyor, özellikle geçişlerde takılma ya da sarsıntı varsa uzak dur derim. Araçların toplam durumu önemli, dikkatli araştırmakta fayda var. Başarılar!