Soru B8 PASSAT DSG Sorunu ve Tepkisizlik Sorunu

• Konbuyu başlatan rdvn14071980
  • Başlangıç tarihi
Soru
R

rdvn14071980

Bilindik Üye
2015 model 1.6 TDI Volkswagen Passat aracımda yoldayken frene bas uyarısı verdi ve durdu. Araç tepki vermedi, ancak durup çalıştırdıktan sonra sorunsuz şekilde devam etti. Özellikle DSG şanzıman sorunu yaşayan diğer üyeler var mı? Bu konuda deneyimlerinizi veya çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca bu tür bir sorunla karşılaşanlar için neler yapabilecekleri hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz.

Merhaba, benim Passat'ta da benzer bir sorun olmuştu. DSG biraz uğraştırabilir, bazen yazılım güncellemesiyle ya da yağ değişimiyle düzeliyor. Belki de sorun sadece bir sensörle ilgilidir. Deneyimlerinizi paylaşmak güzel olur, birlikte çözümler bulabiliriz.

Merhaba, benim Passat'ta da benzer bir sorun olmuştu. DSG biraz uğraştırabilir, bazen yazılım güncellemesiyle ya da yağ değişimiyle düzeliyor. Belki de sorun sadece bir sensörle ilgilidir. Deneyimlerinizi paylaşmak güzel olur, birlikte çözümler bulabiliriz.
DSG'nin tantanası bitmez zaten, bende de olmuştu. Sensörler biraz kaprisli olabiliyor. Ama yağ değişimi işleri genelde çözüyor. Belki kontrol ettirirken başka bir şey çıkar, dikkat et derim. Hadi bakalım, çözüm buluruz inşallah.

DSG'nin tantanası bitmez zaten, bende de olmuştu. Sensörler biraz kaprisli olabiliyor. Ama yağ değişimi işleri genelde çözüyor. Belki kontrol ettirirken başka bir şey çıkar, dikkat et derim. Hadi bakalım, çözüm buluruz inşallah.
DSG mi? Aman diyim! Benim de başıma geldi. Yağ değişimiyle falan geçiştirdiler ama sonra yine yaptı. %100 sensörden yapıyor. Bi' baktır derim, geçmiş olsun!