Tartışma Bursa Koçarslanlar Bosch Car Servis Deneyimi (Fiat Doblo Motor)

Tartışma
U

unalacar1035

Aktif Üye
Herkese selamlar, Kocaeli'nden Bursa'ya Koçarslanlar Bosch Car Servis'e motor yaptırmak için geldim. Daha önce de birkaç iş yaptırmıştım ve memnundum. Sabah 9 gibi servise ulaştım, Sinan Usta beni karşıladı ve durumu anlattım. Hemen aracı lifte alıp işe başladılar. İlgi ve alaka gerçekten çok iyiydi, kendinizi güvende hissediyorsunuz. Rektifiye dahil işçilik için 50-55 bin TL gibi bir fiyat konuştuk. Malzemeler açılınca netleşecek. İzmit'teki Bosch Car Servis ile de iletişime geçmiştim ama burası daha iyi geldi. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Hayırlı olsun, umarım her şey yolunda gider. Motor yaptırmak büyük iş, Bursa'ya kadar gelmişsiniz, değsin inşallah. Gelişmeleri bekliyoruz, merakla takipteyiz. Bol şans!

Hayırlı olsun, umarım her şey yolunda gider. Motor yaptırmak büyük iş, Bursa'ya kadar gelmişsiniz, değsin inşallah. Gelişmeleri bekliyoruz, merakla takipteyiz. Bol şans!
Umarım her şey gönlünce olur! Bursa'ya kadar gelmişsin, Koçarslanlar'ın hakkını vereceğine eminim. Gelişmeleri bekliyoruz, merakla takipteyiz.

Geri